Inspirasjon til din neste firmatur

03 april 2020
Johanne Hansen
Inspirasjon til din neste firmatur

En firmatur behøver ikke å være en guidet tur i buss med etterfølgende tre retters meny på det lokale hotellet. Faktisk kan en firmareise være en inspirerende reise ut i verden, sammen med kollegaene, som oppfyller medarbeidernes kulinariske drømme og kulturelle savn, samtidig som turen er med på å styrke sammenholdet hos medarbeiderne. 

Firmareiser skal derfor være en inspirerende opplevelses tur, samtidig som turen har et faglig, sosialt og relasjons styrkende formål. Dette er selvfølgelig ambisiøst, og det krever derfor profesjonell planlegging. Heldigvis finnes det profesjonelle reiseselskap, som har spesialisert seg i firmareiser. Det er derfor opplagt å benytte seg av den av disse. 

En firmatur er med på å styrke virksomheten, samt gi medarbeiderne mulighet for å bygge opp gode og velfungerede relasjoner til kollegaene. Gode relasjoner kan være utrolig viktig for samarbeidet på enhver arbeidsplass, da godt samarbeid fremmer trivselen hos medarbeiderne. 

Hvis medarbeiderne trives, så arbeider de mer effektivt, sykefraværet går ned og loyaliteten går opp. 

Er du nysgerrig på firmareiser? Finn inspirasjon til spennende firmareiser

Det kan være en firmatur i den norske vildmarken er noget for dere? Eller kanskje hvalsafari I Reykjavik ville være perfekt? Det er også mulighet for å kombinere strategiutvikling med besøk på en vingård i Frankrike? Krakow er et populært valg til firmaturer, da det er en spennende by hvor man får mye for pengene. 

Mange velger en actionfyldt firmatur, med fokus på gøye opplevelser sammen med kollegaene. Det kan være man vil prøve samarbeids evnene på en raftingtur? Eller hva med å prøve krefter med rapelling, i full fart ned en stupbratt fjellside? Kajakkpadling kan også være en fin aktivitet, som kan foregå i Norge eller i de mer sydlige strøk. 

Uansett hva slags form for firmareiser din virksomhet velger, så er det en god ide å la profesjonelle om planleggingen. På den måten kan dere spare tid og penger, lene dere tilbake og nyte turen.