Kjøp din neste kontinentalseng på bedrenaetter.no

19 mars 2021
Henriette Hansen

Kjæresten min og jeg skal flytte sammen om noen måneder og noe av det vi allerede nå er i gang med er å finne den helt perfekte sengen. Vi har sett på en kontinentalseng fra bedrenaetter.no og er ganske sikre på at det er det vi kommer til å ende opp med. Det er bare litt vanskelig å ta det endelige valget.

Det er vanskelig å ta det endelige valget fordi det er et så utrolig stort utvalg på bedrenaetter.no og det gjør at vi blir litt usikre på hva vi faktisk skal velge. Vi har nemlig begge to litt forskjellige behov, så det å finne noe som kan passe til oss begge to er ganske enkelt essensielt. 

Vi vil gjerne at den sengen vi velger skal være en seng som vi kan ha lenge og da er det ekstra viktig at vi har en seng som begge to kommer til å trives veldig godt med å sove i. For det er ikke noe som er verre enn at den ene eller begge ikke sover optimalt fordi man endte opp med å gå på kompromiss med noe som var viktig. 

Velg den perfekte sengen for dere

Noe av det gode med bedrenaetter.no er jo nedrig at det er st så stort utvalg at man ikke behøver å gå på kompromiss og vi er ganske sikre på at det vi har funnet vil være det beste for oss begge to. Han er veldig varm når han sover og jeg fryser lett, så det å finne en madrass og ikke minst overmadrass som kan gjøre at vi begge to er komfortable på hver vår måte er viktig.

Vi er enige om at vi skal ha en medium myk seng i hvert fall, så vi startet med å søke med det som kriterie og jeg tror at vi har funnet den sengen som er perfekt for oss.