Air Wick Elektrisk luftfriskere med påfyll – en fresh opplevelse

26 juli 2020
admin

Air Wick Elektrisk luftfriskere med påfyll – en fresh opplevelse

Inneklima er noe vi i de siste mange årene har fått mer og mer kunnskap om og noe vi derfor begynner å bry oss mer om. Hos Coolpriser kan du få masse forskjellige innspill til hvordan du kan oppnå best mulig inneklima og en av dem er Air Wick Air Freshener. Det er et produkt som de fleste kanskje kjenner til etter hvert og finnes i masse forskjellige deilige lukter. Noen mer nøytrale og noen litt mer parfymerte – så det er mulig å få noe som passer det som du liker best.

Få et friskt og deilig inneklima med Air Wick

Air Wick Air Freshener er et perfekt produkt hvis du ønsker litt ekstra hjelp til å holde inneklimaet i hjemmet ditt, enten du har hus eller leilighet, eller bare vil ha den på badet eller toalettet, friskt og velduftende. For eksempel kan det være med på å fjerne vond eller ubehagelig lukt, noe det kan være mange grunner til at man opplever. Hos Coolpriser kan man kjøpe Air Wick Elektrisk luftfriskere med påfyll som man kobler til strøm. Du kan stille den til å gi deg den styrken du ønsker og den varer helt til du slår den av. Hver påfyll på 19ml varer i opp til 75 dager, men det avhenger selvsagt av hvordan du og de du bor sammen med bruker den.

Hva får du? 

Hvis du aldri har opplevd en luftfrisker kan det kanskje være litt spennende den første gangen man skal prøve det, særlig når det kommer til å velge den duften man vil ha. Det kan være smart å gå for noe litt nøytralt i begynnelsen, sånn at man er sikker på at det ikke blir for kraftig for deg. Prøv deg frem og finn ut av om rent sengetøy eller blomstereng er det du liker best – Coolpriser har alt.