Asfalt for ethvert prosjekt

01 november 2021
Maria Laugesen

editorial

Asfalt er et uunnværlig materiale på de norske veier, fordi det brukes som veidekke i det meste av landet. Det finnes mange gode grunner til å velge asfalt som materiale, og det har utrolig mange bruksområder som er relevante for både private og offentlige prosjekter.

Hva er asfalt?

Asfalt er en seig masse som faktisk er den laveste grad av råolje. Men når vi snakker om asfalt, så snakker vi i virkeligheten oftest om asfaltbetong. Det er nemlig en blanding av asfalt og forskjellig sand- og steinmateriale, og det er netopp dette blandingen vi anvender som veidekke.

Dette materiale er veldig godt egnet som for eksempel veidekke, fordi det er motstandsdyktig og elastisk på samme tid. Asfaltbetong løses nemlig ikke i vann, det er veldig motstnandsdyktig mot kjemi, det er ganske enkelt å arbeide med og kan formes på forskjellige måter, og så kan det tilmed gjenbrukes.

Det gjør det til et fleksibelt og enkelt produkt å arbeide med, og gir deg en veldig sterk og holdbar overflate som kan klare stor belastning og alt slags vær.

Asfalt for ditt neste prosjekt

Selvom du nok kjenner asfalt mest fra sitt bruk som veidekke, så har det en rekke flere bruksområder. Det kan nemlig med fordel brukes til fortau og sykkelveier, private gårdplasser, parkeringsområder, industritomter og tilmed store prosjekter som flyplasser og lignende.

Hos https://nordasfalt.no/ er de eksperter på asfalt og asfaltering, og de kan helt sikkert også hjelpe deg med ditt neste prosjekt. Her hjelper de både med små, private oppgaver og de helt store offentlige prosjekter. Ingen oppgave er for stor eller liten, og de kan gi deg profesjonell rådgivning basert på dine ønsker og behov. 

På den måten får du både høy kvalitet på det endelige produktet, men også en service og rådgivning av den absolutt beste standard.