En kapselskjnønhetsgarderobe?

19 november 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er mange måter å angripe skjønnetsrutinene på og finne de riktige produktene, men det kan være lurt å ha en overordnet visjon – akkurat som med garderoben. Det er rett og slett snakk om en form for personlig skjønnhetsstil. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Personlig skjønnhetsstil

Personlig stil er i vinden som aldri før, og det er lett å tenke at det bare handler om tøy, men det trenger det faktisk ikke å gjøre. Personlig stil er jo en essens som handler om hele pakka, og ikke bare hva vi har på oss. Det er en fantasi, en visjon og en illusjon som vi tar på oss, men det er noe som foregår fra topp til tå, og dermed inkluderer personlig stil også sminke, hår og skjønnhet.

Det kan derfor være snakk om en personlig skjønnhetsstil, og den skal gjerne passe sømløst inn i det overordnede bildet du vil vise frem til verden som nettopp din stil. Det kan være ved å velge ut signaturfarger, er du en glowy eller matt base-type, liker du shiny eller matte lepper? Skap en visjon og sett den ut i livet.

Hårfjerning

Skjønnhetsrutiner – en del av skjønnhetsgarderoben

Noen av tingene vi inkluderer i skjønnhetskapselgarderoben, er ting som man ikke nødvendigvis kan putte i et skap, en sminkepung eller en lekker kurv på badeværelset. Nei, det er ting vi gjør, men som like fullt og helt inngår i en form for skjønnhetsrituale. Det kan være ting som hudpleie og hårfjerning som man får gjort på jevnlig basis, men ikke gjør selv.

Det er med på å gi en følelse av velvære. Det er altså rutiner som også inngår som en del av kapselgarderoben, selv om vi ikke kan se dem. Derfor er det viktig at du inkluderer de avtalene du har med profesjonelle, som hårfjerning, vipper og bryn og hudpleie, når du skal tenke visjon for skjønnhetskapselgarderoben din.