Finn helt riktig støvsuger

25 november 2022
Johanne Larsen

editorial

Støvsuger er noe alle bruker med jevne mellomrom, og det kan kanskje være på tide å oppgradere støvsugeren? Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke over når det er på tide å skaffe ny støvsuger. Kanskje er det noe helt annet enn du tror som skal til. 

Tenk først og fremst på behov 

Det er mange grunner til at man trenger ny støvsuger, men det er viktig at man kke nødvendigvis trenger den dyreste og beste støvsugeren til alle behov. Hvis du trenger en støvsuger som kan gjøre rent på daglig basis, så kan det være en god ide å investere i en god robotstøvsuger, og kanskje en ekstra poseløs støvsuger så man kan gjøre litt grundigere rent ved behov.

industristøvsuger

Det er også viktig å huske på at man som regel har helt andre behov hvis man trenger en støvsuger til jobben eller en institusjon. Da kan det være en industristøvsuger man trenger, for å ha noe som er kraftig nok og som tåler å være i bruk daglig – kanskje til og med flere ganger om dagen. Derfor er behov en viktig faktor når man skal velge støvsuger, enten om det er til privat bruk eller på en arbeidsplass. 

Hva velger man?

Når man har tenkt på behov, hva man skal bruke støvsugeren til, så kan man begynne å snevre inn og se på ulike modeller. Det finnes modeller i alle prisklasser, og derfor er budsjett også en naturlig faktor som man bør vurdere før man velger ny støvsuger. Trenger du egentlig toppmodellen, eller kan du klare deg med en støvsuger med færre funksjoner? Det er også alltid lurt å lese seg opp på tester når man skal velge ny støvsuger, så man kan finne en støvsuger som passer perfekt til ens behov, og som oppfyller det den lover.