Kjøp graviditets- og eggløsningstester online

17 april 2020
Maria Laugesen
Kjøp graviditets- og eggløsningstester online

To tester som kan hjelpe deg utrolig mye når du forsøker å bli gravid, er graviditetstesten og eggløsningstesten. En graviditetstest anvendes vanligvis etter første uteblivende menstruasjon for å bekrefte (eller avkrefte) en graviditet. Dette gjør den ved å måle konsentrasjonen av et spesifikt hormon i urinen. Det finnes også varianter som kan brukes tidligere i forløpet, helt ned til noen dager etter befruktning, men her er usikkerheten betydelig større. Denne testen er en må-ha for deg som forsøker å bli gravid, eller hvis du av en eller annen grunn mistenker at du kan være gravid. Det er en enkel og veldig pålitelig måte å teste deg selv hjemme før du drar til legen.

En eggløsningstest gir deg svaret på om du har eggløsning eller ikke. Denne er optimal for kvinner som forsøker å bli gravide, fordi tiden rundt eggløsningen representerer den mest fruktbare perioden. Derfor er den et verktøy som kan hjelpe deg utrolig mye hvis du ønsker en graviditet.

Merket Clearblue er en av de absolutt største innen graviditetstester og eggløsningstester. Og det skyldes ikke minst at de alltid leverer en imponerende høy kvalitet. For eksempel sikrer deres teknologi at begge tester kan gi en nøyaktighet på hele 99%, og derfor kan du alltid være veldig sikker på det resultatet som testen gir deg. I tillegg til dette har de sørget for at de er enkle å anvende, gir svar i løpet av kort tid, og er simple å forstå. Det medfølger også alltid en bruksanvisning som sikrer at du bruker testen riktig. 

Så er du på utkikk etter en eggløsnings- eller graviditetstest, da kan det klart anbefales å se nærmere på Clearblue. Med en Clearblue graviditetstest eller eggløsningstest får du det absolutt beste på markedet, og du kan likevel få det til en virkelig fordelaktig pris der alle kan være med.