Lag hjemmeskole med wallstickers

25 november 2020
admin

Lag hjemmeskole med wallstickers

Selv om skoler er åpne igjen og alt ser ut som at det går i riktig retning igjen er det fortsatt stor fare for at ting blir stengt ned igjen midlertidig på grunn av covid-19 og det kan nett at barna ikke kommer på skolen igjen. Mange barn liker hjemmeskolen fordi de kan konsentrere seg mye bedre, mens andre har det veldig vanskelig med det. 

Alle foreldre ønsker å gjøre rommene til barna sine så koselige som mulig og med muligheten for hjemmeskolen skal det tenkes inn i det også. Fordi når vi er så mye hjemme er det litt ekstra viktig nå i år når alt har vært så vanskelig med hjemmeskolen og mangel på venner og familie på et nivå vi aldri hadde forestilt oss at skulle skje. 

Fra barnerom til hjemmeskole med wallsticker 

Wallstickers er gøy fordi de lett kan byttes ut, flyttes rundt på og plasseres andre steder. Det gjør det lett å leke sammen med barna når det kommer til å gjøre hjernen klar til den oppgaven man skal gjøre, for eksempel hjemmeskolen og til å ha helt fri igjen etterpå.

Man kan rett og slett gjøre om barnerommet til hjemmeskolen og tilbake til barnerommet igjen ved bruk av wallsticker. Bare fantasien setter stopper for hvordan. La det være en lek som barna kan få lov til å leke der dere flytter wallstickers rundt for å endre funksjonen i rommet. Det er både litt lek og alvor på en gang.

En nyttig trend

Wallsticker har i løpet av kort tid blitt en utrolig populær trend som har inntatt mange hjem og enda fler barnerom. De gir oss utallige morsomme muligheter for å gjøre det personlig og fint hjemme og kan brukes både til lek og alvor for barna. Man kan kjøpe designs som er laget allerede eller få sine egne printet.