Ny stil?

16 april 2020
Johanne Hansen
Ny stil?

Mange menn drømmer om å se mer stilige ut, men føler ikke at de har det som skal til for å få det til å fungere. Hemmeligheten er at alle kan få god stil. God stil gir bedre selvtillit og gjør at andre opfatter deg i et mye mer positivt lys utad. Det er mange som ville ha godt av en liten stiloverhaling, her forteller vi deg hva du skal gjøre og hvilke komponenter du skal fokusere på. 

Begynn med håret

Håret er en utrolig viktig faktor når det kommer til god stil og ikke minst når det kommer til selvtillit. Håret er nemlig noe mange legger merke til og som utstråler skjønnhet og vitalitet- også for menn! Derfor er det mange menn som opplever at de mister selvtilliten når de mister håret. Noen føler at de mister håret i en alt for ung alder og det er ikke noe gøy og går utover selvtilliten i en stor grad. Hårtap kan man heldigvis gjøre noe med, og det er et godt sted å starte for å få selvtilliten opp. Du kan altså starte med håret hvis du vil ha ny og bedre stil, når dette er på plass kan du gå i gang med resten. La oss gå videre til garderoben så du kan finne din stil når det kommer til tøy. 

Fokus på kvalitet i garderoben

Det er viktig å ha fokus på god kvalitet når det kommer til garderoben. Dette er ofte tøy som holder i mange år og som ser bra ut lenge. Det er viktig at man ikke fokuserer på billige ting som allikevel må kastes etter en sesong. Finn et eller flere stilikoner du kan låne elementer for på Instagram eller Pinterest. Du kan også se på pressebilder og blogger fra herremotemessen Piti Uomo i Milano, der er det mye inspirasjon å hente.