Opplev fotballfeberen i Barcelona med uforglemmelige fotballreiser

21 mars 2023
Eivind Øi

FC Barcelona er en av verdens største og mest kjente fotballklubber. Klubben har en stolt historie og en stadion som tar pusten fra deg. Det er ikke rart at en fotballreise til Barcelona og Camp Nou er en drøm for mange fotballfans.

Planlegg turen

Det er flere måter å skaffe seg billetter til Barça-kampene på, du kan bestille billetter selv gjennom nettsiden, eller bruke et av firmaene som tilbyr fotballreiser. Det er verdt å merke seg at billettene ofte selges ut raskt, så det kan være lurt å bestille i god tid. 

Når man har sikret seg billetter, kan man begynne å planlegge resten av turen. Barcelona er en vakker by som har mye å by på. Det historiske sentrumet og La Rambla har smale gater, og  koselige kafeer og butikker. Byen har også mange museer og kunstgallerier, inkludert Picasso-museet som huser noen av hans mest kjente verk.

fotballreiser fc barcelona

Strand og Tapas

Barcelona er også kjent for sin fantastiske mat og drikke. Man kan nyte deilige tapas på lokale restauranter, smake på lokale viner og prøve noen av de beste sjokoladene i verden. Byen er full av liv og energi, og det er aldri et kjedelig øyeblikk.

For de som ønsker å se mer av Catalonia, kan man ta en dagstur til noen av de nærliggende byene. Sitges, en pittoresk by på kysten, er kjent for sine vakre strender og for å være et populært reisemål for LHBT+-samfunnet. En annen by som er verdt å besøke er Girona, med sin flotte katedral og broer over Onyar-elven.

Alt i alt er fotballreiser til Barcelona en opplevelse man aldri vil glemme. Fra å se Messi og resten av Barça-stjernene på banen til å utforske byens rike kultur og historie, er det en reise som vil appellere til alle. Det er noe med stemningen på Camp Nou som bare kan oppleves i virkeligheten, og det er en opplevelse som vil bli husket for alltid.