Sånn oppgraderer du garderoben med parajumpers og andre spennende merkevarer

01 august 2021
Johanne Larsen

Er det kanskje på tide å få styr på garderoben? Her skal vi se litt nærmere på hvordan du skal gå frem når det er på tide å skifte ut gamle og slitte ting med nye og freshe plagg. Den nye stilen din kan være bare rett rundt hjørnet. 

Rydd opp i garderoben en gang for alle 

Først er det veldig viktig at man tar seg sammen og kvitter seg med alt man ikke bruker og det som ikke passer. Selv om det var yndlingsskjorten for fire år siden, så er det ikke noe vits i å ta vare på den hvis den ikke passer eller man ikke bruker den mer. Det er lov å akseptere at man endrer smak med tiden, og man trenger ikke å strebe etter å være den man var før. 

Fyll på med kvalitet 

Det er viktig at man fyller på med kvalitetsplagg, når man omsider har fått ryddet opp i garderoben. Det er nemlig sånn at det hverken er bra for miljøet eller lommeboken, at vi kjøper ny garderobe hver gang vinden av trender snur. Derfor er det lurt å bare investere litt ekstra i ting som er din stil og som du kan bruke lenge. Det er også en god ide å fokusere på det som heter basisplagg, og lage en slags kapselgarderobe, som gjør at du kan kjøpe et eller to nye elementer inne i mellom, og dermed friske opp garderoben. Men nøkkelordet er at alt skal passe sammen. 

Det kan man blant annet gjøre ved å kjøpe merker man liker og som man vet passer godt. Parajumpers og mange andre gode merkevarer, har fokus på kvalitet, og mange merker kjører en distinkt stil som man kan ta til seg og blande som man vil – så man får den stilen man drømmer om.