Smarte støvsugerløsninger som gjør det enklere

29 november 2021
Johanne Larsen

editorial

Du finner utrolig mange støvsugere på markedet, men hva skal man velge? Her skal vi se litt nærmere på hvordan du skal tenke, så du finner helt riktig støvsuger. 

Hva kan jeg velge mellom?

image

I dag finnes det som kjent mange støvsugere på markedet man kan velge mellom. Det er viktig at du finner en modell og type støvsuger som passer nettopp for deg og dine behov. Kanskje vil du ha en smart robotstøvsuger, som støvsuger når du ikke er til stede? Eller kanskje en trådløs støvsuger, så man slipper å forholde seg til klønete ledninger? Poseløse støvsugere er også populære løsninger som sparer en for utgiften med å kjøpe poser. 

Forskjell på privat og bedrift

Det er rett og slett litt forskjell på støvsugere til privat bruk og de man bruker i bedrifter og butikker. Det er rett og slett fordi behovet er oppskalert i bedrifter, og man trenger støvsugere med mye større kapasitet enn i private hjem. Derfor finnes det helt spesielle støvsugere, som industristøvsugere, som er spesialtilpasset nettopp dette behovet. Mange av de store støvsugerfirmaene som Miele startet med denne typen støvsugere, og brukte senere den viten de hadde opparbeidet seg om markedet og teknologien, til å overføre dette i mindre skala til privatmarkedet. Derfor ser man ofte at teknologi fra rengjøringsutstyr til bedrifter også finner veien inn i private hjem etter hvert. 

Det er altså mange innovasjoner som gjør seg gjeldende på markedet for bedrifter og butikker, som må forholde seg til gulvvask mer jevnlig enn man må i hjemmet. Et godt eksempel er en vann støvsuger, en våt- og tørrstøvsuger som både støvsuger og vasker gulvene. Det er noe man har sett i flere år på markedet for institusjoner, bedrifter og butikker, men som er noe man også ser mer og mer av i markedet for private. Det er en utrolig smart teknologi som gjør det hele enklereere